Å spille i korps er en erfaring for livet. Flaks at Hana har sitt eget skolekorps!

Øvinger

Vi øver i aulaen på Hana skole tirsdager fra 17.00 til 20. 00
Gruppeøvelser varer fra 19.15 til 20.00

  • Messinginstrumenter
  • Treblåsintrumenter
  • Trommer/perkusjon

Hovedøvelsen er fra 17.00 til 19.00 med pause fra 18.00 til 18.15. Pausen er i fellesskap med aspirantkorpset som øver fra 17.00-18.00.

Lek og sosialt

Lek og moro er en viktig del av det å spille i korpset. Hver første tirsdag i måneden er det en ekstra lekeøkt for å ha ekstra tid til å leke og ha det gøy. Alle får bli med på lekene og de eldre tar seg av de yngre for å sørge for at alle blir tatt godt vare på.

Foresattvakter

På hver øvelse er det en vakt fra styret og en foresatt til en av korpsingene som sørger for at alle har det bra. Vi har et godt sosialt miljø på øvingene. Her er det høyt under taket!

Seminar

Hver høst og hver vår drar vi på seminar. Da er vi sammen en hel helg på en skole i nærheten. Vi spiller, øver, leker, hygger oss, spiser og sover på samme sted.

Konsert

Hver høst og vår er det en viktig konsert eller en konkurranse som korpset deltar i. Da kommer mange foreldre og andre vi kjenner (og ikke kjenner)og hører og ser på,

17.mai

På nasjonaldagen vår er det virkelig dagen for å vise fram hvor flott korpset vårt er. Vi marsjerer både i barnetog og folketog. Det er litt slitsomt og utrolig gøy!

Sommertur

Korpset har årlig en sommertur der både medlemmer og foreldre kan være med.

Alder

I korpset er det medlemmer i alle aldre fra 2.klassinger til nittenåringer som er russ.    

For gammel, sier du?

Korpset tar også imot eldre nybegynnere og viderekomne. Vi har ny rekrutteringsrunde i januar 2024, men har løpende inntak.